21 Temmuz 2011 Perşembe

Top-112- Movies Ever Watched By MerkurErigi #112---#109

Evet uzun soluklu yazı dizimizin ilk yazısına hoş geldiniz.İlk olarak son 4 sıradaki filmi sıralayacağım.
#112 Iron Man:
Burada olmasına aslında ben de şaşırdım.Ben listeye girememesini bekliyordum ama son sıradan da olsa girdi.Aldığı puan 76 ve yukarıdaki rakibinden tam 4 puan düşük.
Oyuncu kadrosu aslında fena olmayan ve Jon Favreu tarafından çekilen bu filmin esas sıkıntısı konuyu aktarma ve çizgi filmlerinden yükselen beklentiyi karşılayamaması oldu.Robert Downey Jr.,Gymneth Paltrow Terrence Howard dikkat çeken oyuncular.Jeff Bridges'in oynadığı bir filmi bu kadar aşağıda görmek ise gerçekten büyük şanssızlık.
Sinemada izlemem sebebiyle efektlerinden etkilenmiş olsam da zayıf anlatım ve final onun yerini belirledi.Çizgi roman ve Marvel düşkünlerinin izlemesi gereken bir film olarak kayıtlara geçsin.




#111 Köy Hizmetleri Meydan Muharebesi

Bu bağımsız çekim 80 puan alarak 111. sıradan listeye girdi ayrıca listedeki tek kısa filmde kendileri.Hakkında bilgi bulmak gerçekten imkansız ve elde kayıtların olmaması büyük bir sıkıntı.Bu gizemli film yinede listede yer buldu.

#110 A Few Good Men
Jack Nicholson ve Tom Cruise'un oynadığı bir film nasıl olurda 110. olur.İşte bu sorunun cevabı burada gizle.Birkaç İyi Adam listeye 110. sıradan girdi.Amerikan sistemini eleştirmesiyle dikkatleri üzerine çeken bu film başarısız oyunculukları ve kötü senaryosuyla buralara kadar düştü.Başka kişilerin elinde olsa ilk 70 e girebilecek bu film aldığı 81 puanla buralarda sürünüyor.Aaron Sorkinin senaryosunu Rob Reiner çekti.Demi Moore ise filmin kadın karakteri.Merkür üzerinde iyi etki bırakmadığı için bu filmin bu sıralara düştüğü belirtiliyor.

#109 Goal
Goal serisi aslında başarılı bir seri olarak kabul edilir ama götlü göbekli filmler arasında kaybolması normal.Kuno Beckeri sinema dünyasına kazandıran bu futbol filmi milyonlarca insanın hayalini anlatır.0'dan gelen meksikalı bir çocuğun en üst düzey futbola yükselişi başarılı sahnelerle anlatılır.Danny Cannon un yönetmenliğini yaptığı bu filimin sonradan 2 devam filmi daha çekildi.Aldığı not ise yine 81 puan.Filmi spor filmi tutkunlarının kesinlikle izlemesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder