25 Haziran 2011 Cumartesi

gözlük-pil-magazin-soyut

Bu seferki 4 kelimemiz başlıktakiler,Gizem tarafından seçildi sevgilerimizi iletiyoruz buradan.
"... şu koltuğu aldığımız ne iyi oldu dimi hanım.
Baktı içeri doğru cevap yok herhalde uzandı diye düşündü.E haklı tabii sıcak bir pazar öğlesi uyumaması hata.
Koyu kahverengi, deri ve kenarında bardaklık olan baba koltuğunu çok sevmişti.Biz bunu yıllar boyu niye hiç düşünemedik diye içinden geçirdi hatta.Neyse bulmacalara başlamanın vakti gelmişti GÖZLÜĞÜNÜ taktı.İnsanların çoğunun yaptığı gibi çengel bulmacayla başladı.Yarım saate yakın bir debelenmenin ardından küçük boşluklar bırakarak bulmacayı bitirdi.Bir at çeşidi sorusu aklına takılmıştı.Kumandaya doğru uzandı tam MAGAZİN programlarının yayın vakti ama kim bilir belki haberlere falan rastlarız diye düşündü.
Çalışmadı kumanda.Gözlüğünü çıkardı bi daha denedi yok olmuyor.PİLİ bitmiştir dedi içinden;odasına gitti pili değiştirdi.
Açtı televizyonu aynen tahmin ettiği gibi magazin programları doldurmuştu ekranı.Haber kanallarına bakayım diye düşündü.NTV'de Vedat Milor vardı Cnn Türk ise reklamdaydı.Habertürkü açtı,tutturmuştu işte haberler vardı.
Ama sonuna yetişmişti haberlerin önce hayvanat bahçesiyle ilgili bir haber dinledi,sonra elleri olmayan bir ressamın hikayesini.
Bir sonraki haber ise gerçekten ilginçti.İki edebiyat öğretmeninin ikiz çocukları olmuştu.Burada şaşırtıcı olan ikiz olması değil çocukların adlarıydı.
Çocuklarına Somut ve SOYUT isimlerini vermişlerdi.
Muhabir sordu çocuklarınıza bu ismi verirken gelecekteki sorunları hiç düşünmediniz mi?
Baba cevapladı: Biri kız biri erkek iki çocuğumuz oldu hem kadın-erkek eşitsizliğine dikkat çekmek hem de ekmek paramızı kazandığımız Edebiyata selam etmek istedik.Erkek olanın adı ..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder